img

Седиште – Хемометал доо

Адреса:
Гоце Делчев 49, Кравари, 7000 Битола Македонија

Тел/Факс: +389 47 268837
Моб: +389 70 237290
E-mail: info@hemometal.com

Подружница – Прилеп

Адреса: Индустриски пат бб.
(Круг на фабрика Биљана) 7500 Прилеп, Македонија

Тел: 048 416 551
Моб: 070 237 490
E-mail: prilep@hemometal.com

Подружница – Росоман

адреса:
Партизанска бб. Пат за Кавадарци

моб. 078 242 261
E-mail: rosoman@hemometal.com

Подружница – Св.Николе

во кругот на фабриката Изолтерма
2220 Св. Николе, Македонија

моб: 072 211 379
E-mail: svnikole@hemometal.com

Подружница – Ресен

Адреса:
ул. Борис Кидриќ 7310 Ресен,
Македонија

тел: 078 242 754
E-mail: resen@hemometal.com

Подружница – Облешево

Адреса:
Кочански пат бб.
2301 Облешево, Македонија

Тел: 072 211 378
E-mail: oblesevo@hemometal.com

Подружница – Скопје

Адреса:
с. Трубарево, 1000 Скопје,
Македонија

моб: 078 237 293
E-mail: skopje@hemometal.com

 • 1.1 zetor

  1.1 zetor

  1.2.selis

  1.2.selis

  1.HATTAT.HATTAT

  1.HATTAT.HATTAT

  2.ferrari.ferrari.

  2.ferrari.ferrari.

  1.5. sip

  1.5. sip

  5.FPM

  5.FPM

  4.fimaks

  4.fimaks

  6.calderoni

  6.calderoni

  10.zanon

  10.zanon

  11.continental

  11.continental

  1.15.metalfach

  1.15.metalfach

  12.paksaz

  12.paksaz

  13.cosmo.cosmo

  13.cosmo.cosmo

  14.irtec

  14.irtec

  15.maschio gasparado

  15.maschio gasparado
 • 3.Stiga

  3.Stiga

  1.3. agromerkur

  1.3. agromerkur

  1.4. ilgi

  1.4. ilgi

  1.6.majevica

  1.6.majevica

  1.7.milkplan

  1.7.milkplan

  1.8.pomak

  1.8.pomak

  1.9.sezel

  1.9.sezel

  1.10.tinaz

  1.10.tinaz

  7.criman

  7.criman

  1.11.turkay

  1.11.turkay

  1.12.alpler

  1.12.alpler

  1.13.agron

  1.13.agron

  1.14.veneroni

  1.14.veneroni

  8.altayoglu

  8.altayoglu

  9. GROUNER

  9. GROUNER

logo

ХЕМОМЕТАЛ ДОО
Партнер и пријател со секој земјоделец!
Нашата компанија Хемометал Доо од Битола е основана во 1989 година.
Приоритетна дејност на компанијата е продажба на трактори и земјоделска механизација, вештачки ѓубрива, опрема за фарми, градинарска опрема и ситна механизација.


Уште од самите почетоци целосно сме посветени кон развојот и унапредувањето на своите клиенти, овозможувајќи им пристап до најсовремените производи коишто се технички усовршени и со препознатлив висок квалитет, а достапни само во продажните места на Хемометал.


Нудиме производи од најдобрите и најпрепознатливи светски брендови: Zetor, Solis, Hattat, Alpler, Agrex, Gaspardo, Stiga, Metalfach, Ilgi, Turkay, Palazoglu, IMT и многу други реномирани компании чиишто производи вам ќе ви овозможат зголемување на продуктивноста, а воедно и унапредување на вештините во земјоделието.


Посебно сме горди и ни претставува огромна чест што сме една од водечките комапнии во Македонија, распространети со свои продажни места ширум целата територија на земјата, со изложена комплетна палета на производи достапна и блиска до секој земјоделец.


Нашата главна цел и стратегија се насочени кон воспоставување голем број пријателства и партнерства со коишто заеднички ќе растеме и ќе ги прошириме хоризонтите. Секогаш се стремиме на своите купувачи да им овозможиме брза и професионална услуга, целосен пристап до нови информации и комплетно услужлив сервис кога било и каде било.

Сервис

 • Сервисниот центар на Хемометал е овластен за одржување и сервисирање на сите марки трактори, земјоделска механизација и останата опрема од својата понуда.
 • Нашиот обучен тим сервисери е секогаш достапен и теренски врши редовен сервис во и вон гаранција, што овозможува брзо и ефикасно отстранување на секакви дефекти. Сервисните експерти и инженери се здобиени со сертификати за завршена обука во сервисните тренинг центри на сите фабрики со коишто соработуваме.
 • Без разлика дали се работи за тракторите Zetor, Solis, Hattat, Ferrari или за приклучоците од нашата широка палета на производи, користиме оригинални делови достапни во секој момент на лагер. Цените на оригиналните деловите се креирани да бидат пристапни до секој купувач, и се најконкурентни на пазарот.
 • Нашата цел е секогаш на своите купувачи да им овозможиме брза и професионална услуга, комплетно услужлив сервис кога било и каде било.

Да закажете сервис или да го консултирате нашиот стручен тим притиснете контакт.


address Гоце Делчев 49, Кравари
7000 Битола, Македонија
phone Тел/Факс: +389 47 268 837
Моб.: +389 70 237 290
mail info@hemometal.com
web www.hemometal.com