Најнови вести !

22/02/12
НОВО !!!
Шведскиот бренд за рачна механизација STIGA во продажната мрежа на ХЕМОМЕТАЛ.
Преземете го каталогот STIGA

11/01/12
Пристигна новиот модел на Трактор Solis во Македонија ! -
Висок квалитет и пристапна цена !

03/12/11
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !
Трактор БЕЛАРУС 1025 - Извонредни перформанси и ЕКСТРА ЦЕНА !
Проверете:
http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/749178?searchID=1080727&Idx=7

24/09/2011
Хемометал ја прошири својата продажна мрежа во Скопје.

12/08/2011
Најновиот модел на Zetor Forterra 135 ја освои престижната награда - Најекономичен трактор. Проверете !

Кримлер со тањирача 2,3м Линија за концентрат SM-01 ML-02 Zetor Proxima Cabrio Solis 45 Solis 50

Партнери

Zetor IMT

MilkPlan Tinaz

Alpler

Вести

понеделник, декември 13 2010 23:50

Каталог

Преземете го нашиот најнов каталог на производи.

Контакт

Хемометал

Гоце Делчев 49, Кравари
7000 Битола
Македонија

Тел/Факс: +389 47 268837
Моб: +389 70 237290

Контакт:
info@hemometal.com

© 2010 Хемометал дооел